Tap into your style

Din morgondusch väcker dig. Du brygger ditt morgonkaffe. Lagar mat. Och tvättar händerna. Blandare har en central roll i ditt vardagsliv.

Med Damixa kan du kombinera överlägsen funktionalitet med design, material och färger som återspeglar din stil och den atmosfär du vill ha i ditt hem.

.00

Krom

När det gäller blandare motsvarar krom den vita skjortan eller den lilla svarta klänningen. Snygg, tidlös och helt klassisk. Ett material som låter designen stå i centrum och smälter in naturligt i allt från industrikök till nordiska bondgårdskök. Och ytan är både hållbar och lätt att underhålla.

.21 (new)

Mattvit

Vit är färgen på en ny början. Och vita kranar är en designinnovation där färgen verkligen kommer till sin rätt i mycket enkla designer. Det perfekta valet för att komplettera det ljusa köket eller badrummet. Eller för att skapa kontrast till färgglada ytor. Den silkesmatta ytan är fin att ta på och den elastiska, speciellt behandlade ytan är förvånansvärt lätt att hålla ren och kritvit.

.46

Tenn

I generationer har rostfritt stål associerats med professionella kök, där utseendet på materialen bara förbättras vid användning. Den eleganta stålytan har för länge sedan flyttat in i hemmen. Materialet passar bra in i den avslappnade, nordiska livsstilen, där vardagsdesignen måste vara både funktionell och visuellt tilltalande.

.55

Graphite grey

Grafitgrå är både iögonfallande, och har en mycket mångsidig yta som passar in i de flesta inredningsstilar. De silkeslena borstade detaljerna ger hemmet en känsla av livfullhet, vilket säkerställer ett robust uttryck som passar ihop med industriell betong, men kontrasterar också till lättare material som trä och vitt porslin. Ytterligare ett unikt lager – eller grå nyans – har lagts till som gör den extremt motståndskraftig mot repor och fingeravtryck.

.61

Mattsvart

Matt svart är snyggt, minimalistiskt och elegant. Med sitt nedtonade uttryck tillför det lite lyx till allt från det råa, urbana köket till det sensuella spa-badrummet. Den matta svarta ytan behåller sin färg år efter år. Den robusta ytan är lätt att rengöra och motstår både smuts- och fingeravtryck.

.77/.79

Mässing

Mässing är utmärkt för att skapa stämning, och ett alternativ som utstrålar attityd och personlighet. Mässing har förmågan att smälta in i omgivningen på ett naturligt sätt och samtidigt lägga till en extra dimension. Uttrycket kan vara varmt och mysigt – eller svalt och urbant. Och den speciella PVD-beläggningen gör ytan mycket motståndskraftig mot repor och missfärgning.

.80/.87

Koppar

Vi känner till materialet från de vackra kopparkokarna i bryggerierna, kastruller i herrgårdsköken och kranarna på trendiga kaféer och restauranger. Koppar matchar allt från det råa industriella miljöer till en varm, urban stil, med en närvaro som är både extravagant och avslappnad. Det är ett alternativ som väcker uppmärksamhet.