Silhouet Pro

& Touchless Pro

Cool design och pro funktion

Idag är blandaren inte bara ett funktionellt bruksföremål, utan även ett designobjekt som ska ge köket karaktär och matcha stilen i hemmet.


Med Silhouet Pro får du både cool design och funktion i den professionella köksblandaren i en och samma lösning. Silhouet Pro är utrustad med en flexibel slang och duschmunstycke, som gör det lätt att utnyttja hela diskhon. Du kan vinkla strålen och komma åt alla vinklar och vrår vid rengöring och diskning och med en knapptryckning aktiverar du duschstrålarna, så att du kan skölja större ytor på nolltid. Silhouet Pro passar perfekt in i det moderna köket, och ger det klassiska köket en industriell touch.

Uppgraderar till beröringsfri så får du ännu bättre funktioner och bekvämlighet i köket

Silhouet Touchless Pro är en ny typ av beröringsfria blandare designade speciellt för hemmabruk. Snygg, praktisk och hygienisk eftersom du aldrig behöver röra blandaren med smutsiga händer.


Silhouet Touchless Pro har en flexibel slang och duschmunstycke, som gör det lätt att utnyttja hela diskhon. Du kan vinkla strålen och komma åt alla vinklar och vrår vid rengöring och diskning och med en knapptryckning aktiverar du duschstrålarna, så att du kan skölja större ytor på nolltid.


Silhouet Touchless Pro ger dig alltså både fördelarna med den beröringsfria blandaren och funktionen i det professionella köket.


Med sin coola, enkla och nordiska look passar Silhouet Touchless Pro perfekt in i det moderna köket, och ger det klassiska köket en industriell touch.

Finns i 6 färger: Krom, stål, borstad mässing, borstad koppar, matt svart och matt vit.

🛒

Köp och utforska våra populära produktserier på