Pine.

​​​​​​​Don’t be so square.

Historien om de små detaljerna som gör den stora skillnaden, den rundade fyrkantiga trenden och vikten av att mjuka upp och vara öppen för nya idéer.


Små detaljer kan göra stor skillnad. Pines design är inspirerad av den rundade fyrkantiga trenden. Det utmanar tanken att en fyrkant ska vara en fyrkant och att en kran alltid är rund i sitt formspråk: Varför inte mjuka upp det kantiga och vara öppen för nya idéer?De rundade hörnen, som är kända från dator- och mobiltelefondesign, lockar instinktivt ögat och säkerställer att kranarna är trevliga att ta på och inspirerande i sitt uttryck.Pine-serien matchar den personliga stilen i det moderna köket och badrummet och erbjuder användarvänliga funktioner som anti-skållning och funktioner som sparar vatten. Pine finns i tre ytor: krom, mattsvart och stål.

Se ett urval av serien här

Matt Black Motstår fingeravtryck 

Matt svart är vackert minimalistisk med sin nedtonade mörka stil, i perfekt kontrast till den moderna looken på många kök och badrum. Den mattsvarta ytan bleknar inte med åren och är motståndskraftig mot smuts och feta fingeravtryck.  


Primer används som basskikt för lim och svart färg. Toppfärg ger ett matt utseende, och det är detta skikt som ger den hårda ytan som motstår fingeravtryck.

PVD-behandlad för extra hållbarhet

Stål  är diskreta och eleganta alternativ till krom och passar i nästan alla kök och badrum.


Tack vare PVD-tekniken får Pine en hårdare metallbeläggning som är extremt tålig och motståndskraftig mot repor, korrosion och missfärgningar. Silhouet i mässing är extra tålig tack vare slitstark PVD-beläggning.