If you love colours.

Add some white

Silhouet matt white är minimalism i sin renaste form. Designen är snygg, skandinavisk och tidlös och matchar både klassiska och moderna hem. Den matta, vita ytan gör att form och detaljer framträder tydligt. Missbedöm inte matt whites ömtåliga yttre; pulverlackeringen är både slitstark, hård och överraskande lätt att rengöra. Ytan är UV-beständig, så kranen blir inte gul på grund av solljus utan förblir vit, som om den vore ny.


Silhouet matt white är ett självklart val för det ljusa köket eller badrummet, men också effektivt som kontrast till mörka ytor och färgstarka rum.


Om du älskar färg - lägg till lite vitt!

Färgäkta

Solens strålar kan orsaka att vita ytor blir gula.


Silhouet Matt White är UV-beständig och förblir lika vit som när du köpte den.

Hållbar

Ytan är en robust pulverlack som inte spricker.


Vid montering och reparation med verktyg är den exakt lika stark som alla andra armaturer – och allt annat än känslig.

Grundligt testad

Silhouet Matt White har skapats för att användas flitigt i många år.


Ytan har testats grundligt för att säkerställa att armaturen tål t.ex. repor och korrosion.

🛒

Köp och utforska våra populära produktserier på

Meet the designers

Det prisbelönta danska designföretaget Halskov och Dalsgaard Design, som grundades 1990 av Christina Halskov och Hanne Dalsgaard, bidrog till att ta fram Silhouet från Damixa. Duons arbete är djupt rotat i den danska/skandinaviska designtraditionen och integrerar estetisk och funktionell design.


Målet med Silhouet var att skapa en enkel, modern och tilltalande serie kranar och blandare, förklarar Christina Halskov:”Kranen, oavsett om den finns är i köket eller i badrummet, är både funktionell och ett designelement i moderna hem. Vi ville skapa en serie äkta, enkla kranar som  är ett nöje att använda i vardagen och som kommer att hålla mycket länge, både när det gäller design och produktkvalitet.”


Se ett urval av serien här

Behöver du en beröringsfri blandare?​​​​​​​

Silhouet-serien finns även med sensorn