Inbyggd elegans

Skönheten kommer från insidan

Damixa är känd för dansk stilren och elegant design. Nu tar vi funktion och design till en ny nivå med våra inbyggnadslösningar. Endast reglage och duschar är synligt,  alla övriga delar är inbyggda i väggen.


Två designutförande för din dusch

Vår inbyggnadsblandare för dusch finns i två olika produktfamiljer:


Bell      Silhouet  


Vardera serie innehåller en termostatblandare för en inbyggd installation samt en tak- respektive handdusch för väggmontering.

Ditt hem - ditt val

Duschlösningarna gör det enklare för dig att välja din favoritblandare och för din installatör att montera en komplett lösning. Allt kommer i ett paket – både de synliga delarna och det som
ska byggas in i väggen.


Produkterna har en rad olika egenskaper som förbättrar komfort och säkerhet, som temperaturbegränsare för att undvika skållning, kallstartsfunktion och Eco Save som minskar vattenförbrukningen.


Du kan även välja andra detaljer som hand- och takdusch bland Damixas andra serier. Det finns även alternativa lösningar för takmontering av taksilen. Då ber du din installatör att beställa de inbyggda delarna separat.

Finns även till tvättstället

Våra nya inbyggnadsprodukter finns i serien Merkur även för tvättstället. Tack vare Damixas tidlösa och stilrena design passar blandarna i många olika badrum.

Se ett urval av våra möjligheter här

Ett pris - inga överraskningar

Det spelar ingen roll vilken paketlösning du väljer, alla delar som ska installeras följer med. Det gör att en inbyggd installation blir lika säker som en vanlig traditionell montering.


Du kan alltid känna dig trygg när du väljer Damixa. Oavsett när vi pratar om priset eller om installationen.

Godkänd för att användas i Sverie

Våra produkter för inbyggda installationer är godkända att användas i Sverige med ett typgodkännande från institutet RISE. Denna produkt är också anpassad till branschregler för säker vatteninstallation.


Precis som Damixas övriga produkter har inbyggnadsprodukterna tillverkats i enlighet med våra strikta krav på kvalitet och säkerhet. Detta för att garantera att din nya Damixaprodukt ger dig en bra upplevelse och komfort varje dag, många år framöver.