Skönhet kommer inifrån

Inbyggda lösningar för dusch och tvättställ

Badrummet är hemmets oas. Det är här dagen börjar och slutar och det är här du laddar batterierna. På Damixa inspireras vi av designhotell och spa-resorter och har skapat inbyggnadslösningar och produkter som gör ditt badrum till en glädjefylld upplevelse. Det är enkelt och rent, men inte kliniskt, eftersom badrum ska matcha resten av de fina materialen och vackra färgerna i ditt hem. Genom att dölja dusch- och tvättställsarmaturer kan du dölja det onödiga, så inget stör ögat. Detta känns avkopplande och lätt – lite lyx i vardagen.

Designad i Danmark. Tillverkad i Sverige

Dansk design och kompromisslös kvalitet finns i Damixas DNA. Damixas inbyggnadsbox är tillverkad i Sverige och har visat sitt värde på de europeiska marknaderna i tiotals år. Vi använder enbart de bästa komponenterna och legeringarna, och allt är noggrant testat in i minsta detalj av våra ingenjörer i vårt danska laboratorium.

Tap into your style

Ditt val av design, färger och material anger din personliga stil. I Damixas inbyggnadskatalog kan du välja bland de mest effektfulla färgerna och ytorna: Klassisk krom som är alltid är aktuellt, slitstarka graphite grey eller elegant mattsvart. Polerad eller borstad mässing och utsmyckad borstad koppar. Slitstarka, robusta ytor som är lätta att underhålla – nytt och vackert. I vårt breda sortiment av tillbehör hittar du allt från krokar till handdukstrasor i exakt samma färger och ytor så att du kan få en enhetlig look in i minsta detalj.

En lösning. Oändliga möjligheter

Med en inbyggnadslösning för respektive tvättställ och dusch är Damixas lösningar både enkla och flexibla. Inbyggnadsboxen kan kombineras med alla yttre delar, så om du vill byta färg eller design om några år, är det lätt att installera nya delar. Alla reservdelar kan bytas från utsidan och vi håller ett fullständigt lager av dessa som matchar produkternas långa livslängd.


Godkänd för den svenska marknaden

Våra inbyggnadsprodukter är typgodkända tillsammans med 24 olika tätskicksfabrikat, godkännandet är utfärdat av RISE. Monteringsanvisningen uppfyller också branschreglerna för säker vatteninstallation.


Precis som Damixas övriga produkter har inbyggnadsprodukterna tillverkats i enlighet med våra strikta krav på kvalitet och säkerhet. Detta för att garantera att din nya Damixa produkt ger dig en bra upplevelse och komfort varje dag, många år framöver.

The boxes

  • En inbygnadsbox som kan kombineras med alla yttre delar.
  • Designad i Danmark. Tillverkad i Sverige.
  • Noggrant testad, kompromisslös kvalitet samlad i en inbyggnadsbox.
  • Vi använder uteslutande de bästa komponenterna och de bästa legeringarna.
  • Lätt att installera. Lätt att serva.
  • Enkel installation: Alla delar levereras i ett paket.
  • När inbyggnadsboxen är installerad, installeras de yttre delarna i ett arbetsflöde. Det behöver inte monteras i förväg.
  • Läckageskydd ingår och säkerställer att vatten inte kan läcka in i väggen.