Cut to the Core

Med Damixa Core har vi utvecklat en omfattande lösning för projektbyggande som tillgodoser alla, från byggherre till slutanvändare. En lösning där vi kan bocka av alla miljö- och dokumentationskrav inom branschen och samtidigt toppa det med förstklassig service. Damixa talar ett användarvänligt funktionalitetsspråk som förstås av alla, och inte en enda brist kan hittas i det tidlösa armaturdesignen, tillgängligt både i mattsvart och krom. Serien finns självklart för kök, badrum och dusch och är därmed komplett från upphandling till användning. En projektserie som är skuren helt ner till kärnan. Hela essensen. Skär ner till Kärnan.


EPD-certifierad och högsta energiklass

Core-serien har allt som krävs för att ingå i ett modernt energieffektivt projektbyggande. Förutom EPD-dokumentation ger Core poäng vid DGNB och svanmärkta byggen. Dessutom är Core Damixa-serien med den lägsta resursavtrycken, där exempelvis handfatblandaren förbrukar så lite som endast fem liter per minut vid 300 kpa, vilket placerar den i energiklass A.

Hög kvalitet och stor flexibilitet

Valet av armaturer för projektbyggande handlar om mer än bra design. Det handlar om att göra hela processen från tanke till handling så enkel som möjligt för alla inblandade. Det är precis vad vi erbjuder med Core: Bättre kvalitet, enkel installation, flexibel service.

Det bästa servicepaketet

När du väljer Core är vår hotline alltid redo att hjälpa till med omedelbar service vid eventuella fel och brister. Du har också fri tillgång till vårt tekniska serviceteam som känner till varje hörn av sortimentet. Du har också fri tillgång till vår installationsguide direkt från QR-koderna på PEX-slangarna, och på vår webbplats hittar du allt från 3D-filer till upphandlingsmaterial.

Fullständig projektserie

Allt från tvättblandare till duschsystem. Duschset och köksblandare. I grund och botten allt du behöver i en högkvalitativ projektbyggnad för både kök och badrum står skarpt nu och i många år framöver. Lätt att underhålla. Lätt att serva. Lätt att tycka om.