Innovationer från Damixa

Damixa har uppfunnit en särskild enhet för att göra det möjligt för någon att ersätta en blandare på bara 20 sekunder

En gång i tiden så satt blandarna i kök och badrum tills de var utslitna. I dag vill man ändra i sitt kök och bad mycket oftare. Blandaren har blivit en del av inredningen och när vi byter våra handdukar och duschdraperier vill vi också ibland byta utformningen av våra blandare.
"Vi har gjort det mycket lätt att byta Damixa blandare genom att uppfinna den speciella X-change enheten. Med X-change enheten installerad, kan Damixa blandaren bytas på 20 sekunder - med bara en insexnyckel, säger Lars Bladt, CEO. Många alternativ
Mode förändras - och det inkluderar blandardesign. Så Damixa har öppnat upp en värld av möjligheter för konsumenterna. Med X-change enheten är det lätt att byta till en helt annan blandare. Damixa armaturer kan också "omvandlas". Exempelvis Damixa prisvinnande Arc kan ändra sitt utseende. Arc finns med röda eller vita detaljer för handtag och pip. Byt de delarna på blandaren och kranen får ett helt annat utseende.

"Vi vill ge konsumenterna många alternativ att ge dem just de blandare som passar individen och matcha den stil man valt för sitt hem. Det handlar om att erbjuda både rätt form och rätt funktionalitet. Du kan också räkna med bästa kvalitet från Damixa, säger Lars Bladt. Klik på linket herunder for at se en demonstration af systemet.